Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Samir Badran får eget program på Dplay

Publicerad: 7 December 2016, 05:00
Uppdaterad: 6 December 2016, 15:57

”Det känns underbart att kunna bjuda mina följare och alla andra på det här”


Ämnen i artikeln:

Discovery Networks

Efter genombrottet i Paradise Hotel 2013 gick det snabbt för Samir Badran. Finalist i Melodifestivalen två gånger om och en musikkarriär tillsammans med vännen Viktor som tagit dem till toppen av listorna.

Inte minst sociala medier har varit gångbara verktyg för Paradise Hotel-stjärnan – med över en halv miljon följare.

Och nu är det dags för ännu en milstolpe i Samir Badrans kändissliv när han får ett eget program på Dplay – ”Samir Badran – vägen till toppen”.

– Det är sinnesjukt roligt med en egen serie där folk äntligen får se hur mitt liv ser ut, bakom kulisserna och alla rubriker och sociala medier. Jag visar hur en vanlig dag är för mig på riktigt, och det känns underbart att kunna bjuda mina följare och alla andra på det här, säger Samir Badran.

I "Samir Badran – vägen till toppen" följer tittarna med i både vardag, jobb och fest och möter vännerna, familjen och människorna han lutar sig mot.

”Och Samirs liv är minst sagt hektiskt, så fullspäckat att han själv knappt hinner sova mellan uppdragen. Inte blir det lättare av att Samir har diagnosen ADHD vilket gör varje ny vardagssituation till en utmaning”.

Samir Badran - vägen till toppen har premiär på Dplay.se vecka 1 2017.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Discovery Networks

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.