Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så ska Tele2:s nya tjänst Penny nå ut i streamingbruset

Publicerad: 20 Maj 2020, 10:00

”När vi nu lanserar playtjänsten är vår strategi att gå ut brett för jag vet att det blir väldigt trubbigt att basera tittarbeteende på ålder och kön”, säger Karin Bonde, chef för tjänsten Penny som samlar både uppkoppling och underhållning.

Med ny tjänst och nytt varumärke ska Tele2-tjänsten Penny – mitt under rådande coronakris – slå sig in på en extremt konkurrentutsatt marknad. ”Vi är den enda aktören på marknaden som erbjuder det här”, säger Karin Bonde.


Ämnen i artikeln:

Tele2

Ytterligare en streamingtjänst har lanserats på den tuffa streamingmarknaden. Tele2:s nya varumärke och tjänst med namnet Penny samlar både mobil, bredband och underhållning i en och samma app. 

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Tele2

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.