Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så rustar tv-husen för coronahösten

Publicerad: 21 Augusti 2020, 05:29

Sabina Rasiwala på SVT och Jessica Linnman på Discovery Sverige säger att de flesta medarbetare fortsätter att jobba hemifrån även i höst.

Foto: Pressbilder från SVT och Discovery Sverige

På tv-husen fortsätter många jobba hemifrån även i höst. Men vissa roller kräver kontorsnärvaro. Det är beskedet från TV4, Discovery, Nent och SVT. ”Utmaningarna är att säkra både kreativitet och leverans”, säger Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör på SVT.


Ämnen i artikeln:

TV4Discovery

Charlie Forsberg, kommunikationschef på TV4, säger att man förstås följer alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och att alla som kan ska jobba hemma. Däremot arbetar de som är knutna till nyhetsverksamheten

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

TV4Discovery

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.