Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så många såg TV4:s trolleriunderhållning

Publicerad: 21 Augusti 2015, 07:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:54

UPPDATERAD. I går gjorde TV4:s trolleriprogram "Brynolf & Ljung" comeback i en heltimmeslång specialversion.


Ämnen i artikeln:

TV4

I TV4:s nya program "Brynolf & Ljung" får tittarna se trollkarlarna Peter Bynolf och Jonas Ljung trolla för svenska kändisar.

I går klockan 20.00, när programmet gjorde comeback i TV4, visade de bland annat upp sina magitrick för Peter Settman och Gry Forsell.

Totalt sågs programmet av 475 000 tittare. Ratingen i TV4:s huvudmålgrupp 15-64 år var 4,1 procent. Tittartidsandelen landade på 18,4 procent.

Det första avsnittet av programet sändes i våras och efter det har TV4 sänt halvtimmeslånga avsnitt i TV4 Play. De avsnitt man kör nu är specialredigerade heltimmesversioner av samma säsong.

– Jag tycker att torsdagens siffror är klart godkända, speciellt med tanke på att vi knappt har berättat för tittarna att programmet går upp i TV4 igen. Och nu ökar vi dessutom utmaningen för programmet genom att vi byter dag och sänder resterande avsnitt under de två kommande måndagarna. Men jag är övertygad om att Brynolf & Ljung får en bra titt oavsett var de ligger i veckan. Börjar man kolla så är det snudd på omöjligt att byta kanal, säger Johan Janrell, exekutiv producent.

Programmet kommer att sändas i tre delar.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.