Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så många såg "Svenska hjältar"

Publicerad: 18 december 2018, 12:32

Alla vinnarna på scen under galan "Svenska hjältar" som ägde rum under måndagen.

Foto: Aftonbladet

Under måndagen sändes galan "Svenska hjältar" – här är tittarsiffrorna.


Ämnen i artikeln:

NENT GroupAftonbladetTV3

Under måndagen sände TV3 Aftonbladets gala "Svenska hjältar" från Cirkus i Stockholm med start klockan 20.00. 

Galan leddes av programledarna Peter Settman och Amie Bramme Sey och sändes linjärt samt gick att titta på via Aftonbladets sajt, Viaplay och Viafree.

Linjärt lockade programmet en publik på 451 000, hade en rating på 2,8 procent i huvudmålgruppen 15-49 år och en tittartidsandel på 16,3 procent, enligt siffror från MMS. 

Enligt tv-husets egna siffror landade det totala tittandet för Nents samtliga palttformar och Aftonbladet.se på över en miljon och räckvidden landade på cirka 1,2 miljoner. 

– Vi är oerhört stolta och berörda över att få ha varit en del av detta viktiga budskap och att galan är tillbaka på TV3. Svenska Hjältar är en gala som behövs, den sätter fokuset på ljuset i vardagen, den inspirerar till goda handlingar - något som har engagerat alla plattformar och anställda här på Nordic Entertainment Group, säger Nent Sveriges vd Jonas Gustafsson, i ett pressmeddelande. 

 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NENT GroupAftonbladetTV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.