Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så många såg säsongspremiären av Talang

Publicerad: 20 mars 2017, 14:15
Uppdaterad: 20 mars 2017, 14:27

Juryn i årets Talang består av juryn, som består av LaGaylia Frazier, David Batra, Karin "Kakan" Hermansson och Alexander Bard. Foto: Pär Bäckstrand / TV4

17-åriga Ibrahim Nasrullayev väckte känslostorm i säsongspremiären av TV4:s Talang – så många tittade.


Ämnen i artikeln:

TV4Talang

Det blev starka känslor i säsongspremären av TV4:s Talang, inte minst när 17-åriga sångaren Ibrahim Nasrullayev från Boden sjöng "Stad i ljus".

Hans tolkning och starka historia rörde både juryn, som består av Alexander Bard, Karin "Kakan" Hermansson, David Batra och LaGaylia Frazier, och programledare till tårar och Ibrahim fick Kakans Golden Buzzer, vilket innebär att han direktkvalificeras till semifinal.

Programmet leds av Pär Lernström och Youtube-stjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina.

Säsongspremiören sågs av 1 017 000 tittare enligt preliminära siffror från MMS och hade en andel på 32,3 procent i TV4:s huvudmålgrupp alla i åldrarna 15 – 64 år.

I målgruppen alla i åldrarna 15-44 år hade Talang en andel på 40,3 procent. 

– Jag är så otroligt glad över mottagandet som Talang fått och att allas slit, både framför och bakom kameran, verkligen lönat sig! Att vi lyckades locka och vinna kampen om de unga tittarna är ju ett fantastiskt kvitto på programmets potential och ingenting någon kan ta för givet. Det är vi självklart enormt glada över, säger Lotta Andersson , exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

Klippet med Ibrahims sånginsats har setts av över 2,4 miljoner människor på TV4:s olika plattformar, enligt TV4:s egna siffror och på Facebook har inlägget fått närmare 35 000 likes,3 300 delningar och över 3 000 kommentarer.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Talang

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News