Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så många såg premiären av Talang

Publicerad: 13 januari 2020, 12:17

Talang leds av Pär Lernström tillsammans med Samir Badran. Vid jurybordet sitter David Batra, LaGaylia Frazier, Bianca Ingrosso och Alexander Bard.

I fredags var TV4:s fredagssatsning Talang tillbaka i rutan. Antalet tittare minskade jämfört med förra årets säsongspremiär.


Ämnen i artikeln:

Talang

Det är Pär Lernström med sidekicken Samir Badran som programleder årets upplaga av Talang, som drog i gång i fredags. I juryn sitter Bianca Ingrosso, Alexander Bard, LaGaylia Frazier och David Batra.

Sändningen, som startade klockan 20.00, följdes av 786.000 tittare, enligt MMS. Ratingen i TV4:s huvudmålgrupp 15-64 år landade på 6,9 procent och tittartidsandelen blev 21,6 procent.

– Mottagandet av Talang har varit kanon och det är tydligt att programmet lockar de unga vuxna. Vi ser också att programmet har en väldigt stor tillväxt på Cmore, där det tillsammans med Wild Kids utgör det självklara valet för barnfamiljerna på fredagskvällarna. Engagemanget i sociala medier har varit enormt och nu gläds vi åt att vi äntligen har fått kicka i gång ännu en fantastisk Talang-säsong, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent för Talang.

Förra årets säsongspremiär sågs av 855.000 tittare. Ratingen i huvudmålgruppen låg då på 8,5 procent och tittartidsandelen landade på 24,8 procent.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Talang

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News