Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så många såg premiären av "Let's Dance"

Publicerad: 26 Mars 2018, 10:51
Uppdaterad: 26 Mars 2018, 14:19

Skidlegendaren Gunde Svan och dansaren Jeanette Carlsson efter deras premiär-cha-cha under årets "Let´s Dance".

Så många bänkade sig framför TV4:s "Let's Dance" och "Stjärnornas stjärna".


Ämnen i artikeln:

TV4Lets dance

Under fredagskvällen sändes premiären av "Let's Dance" på TV4. I den trettonde säsongen av kanalens långkörare dansar bland annat skidlegendaren Gunde Svan, influencern Margaux Dietz och skådespelaren Gustaf Hammarsten.

Fredagens program bänkade 1 800 000 tv-tittare, enligt preliminära siffror från MMS. Rating i huvudmålgruppen 15-64 år landade på 14,8 procent och tittartidsandelen på 49,3 procent.

– Jag är otroligt glad och stolt över fredagens enastående premiär och siffror. Jag vill ge en stor eloge till Let’s Dance producent Elinor Aldal som bidrar till att vi i vår trettonde säsong fortsätter att skapa unikt innehåll. I år valde vi att producera en trailer utifrån innehållstänk i programmet, vilket bidrog till en röd tråd hela vägen från trailern in i premiäravsnittet. Det här känns som en fantastisk säsong som precis har startat, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på TV4.

Dagen efter sändes avsnitt två av Petra Medes nya program "Stjärnornas stjärna". 825 000 tittare lockades av TV4-programmet, ratingen i kanalens huvudmålgrupp landade på 7,7 procent och tittartidsandelen på 31,9 procent.

Förra veckans premiär av "Stjärnornas stjärna" hade en tittarskara på 905 000, enligt MMS. Ratingen landade på 8,5 procent och tittartidsandelen på 34 procent.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Lets dance

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.