Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så många såg premiären av "Biggest loser"

Publicerad: 10 april 2018, 12:07
Uppdaterad: 10 april 2018, 12:18

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

"Biggest loser" tangerar förra säsongens tittarsiffror när de 14 nya deltagarna flyttade in på Ekolsunds slott.


Ämnen i artikeln:

Sjuan

På Ekolsunds slott bor, tränar och kämpar deltagarna i "Biggest loser" tillsammans. I år tävlar deltagarna tillsammans i par: mor och son, barndomsvänner, kollegor och bästisar.

Preliminära tittarsiffror från MMS visar att säsongspremiären hade lika många tittare som förra året – 375.000. Tittartidsandelen landade på 13,8 procent i Sjuans huvudmålgrupp kvinnor 25-59 år. Ratingen för huvudmålgruppen låg på 3,9 procent.

Förra året hade säsongspremiären av "Biggest loser" en högre rating på 5,1 procent och tittartidsandelen landade på 14,1 procent i Sjuans huvudmålgrupp.

– Oerhört kul att vi är igång och att tittarna äntligen får lära känna årets modiga deltagare. Det är glädjande att det finns ett stort intresse för "Biggest loser", som verkar ha blivit lite av en samlingsplats för tittarna på vårkanten. Jag hoppas att det hårda jobb alla lagt ner belönas och att publiken följer med oss under resten av en händelserik och dramatisk säsong, säger Lotta Andersson, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

"Biggest loser" sänds i 20 avsnitt och visas måndagar och tisdag 21.00 i Sjuan.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sjuan

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev