Så många såg ”Parneviks”-premiären

2015-03-17 09:29  

”Parneviks”-premiären sågs av nästan en halv miljon. ”En come back för Ohly”, tror Susanne Nylén, presschef på TV3.

I går 20.00 visades första avsnittet av TV3:s nya realityserie ”Parneviks”. Premiären bjöd på en spännande och kanske lite ovanlig blandning av gäster som besökte golfproffset Jesper Parnevik och hans familj i ett soligt Florida.

Gäster i programmet var Paradis Hotel-profilen Samir, Vänsterpartiets före detta partiledare Lars Ohly och prinsessan Birgitta.

Enligt preliminära tittarsiffror såg 473 000 personer programmet. Susanne Nylén är presschef på TV3.

– Det är en väldigt stark premiär. Både Parnevik och Lars Ohly trendade på Twitter i går under programmet, säger hn till Dagens Media.

Huvudmålgruppen för TV3 är män och kvinnor 15 till 49 år. Där nådde programmet en rating på 3,0 procent. I den målgruppen kvinnor 25 till 59 år fick programmet en rating på drygt 5,0 procent.

– Programmet har också gått bra i vår play-tjänst, säger hon.

Varför fastande ni för familjen Parnevik?

– Det var inte ett svårt beslut att fatta. Alla gäster har älskat Parneviks och vill bli adopterade av familjen.

Hur har ni tänkt med valet av gäster?

– Det är som alltid, mixen är viktig. Jag tror Ohly gjorde en come back igår. Han visade sig vara en kameleont som verkligen kunde bjuda på sig själv.

Jonas Löfvenberg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt