Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så många såg "Lotta på Liseberg"

Publicerad: 27 Juni 2017, 08:53
Uppdaterad: 27 Juni 2017, 08:59

Det andra programmet lockar en större publik än säsongens premiäravsnitt.


Ämnen i artikeln:

Lotta på Liseberg

I går sändes det andra avsnittet av TV4:s allsångsprogram "Lotta på Liseberg". Programmet som sändes klockan 20.00 lockade en tittarskara på 1 020 000. Tittartidsandelen landade på 29,8 procent i huvudmålgruppen 15-64 år och ratingen på 7,2 procent, det enligt siffror från MMS.

Det är en ökning från säsongspremiären som hade en tittarsiffra 937.000, en tittartidsandel på 25,8 procent och rating på 6,5 procent. Premiäravsnittet var även förra veckans mest sedda program, om man bortser från SVT1:s nyhetssändningar.

"Lotta på Liseberg" hade förra året en seg start, då landade tittarsiffran på 647.000. Den låga siffran kan dock delvis förklaras med konkurrensen EM-fotbollen det året.

Siffran för fjolårets andra program sågs av 1 miljoner tittare.

– Vi är såklart otroligt stolta över att programmet är så uppskattat och att så många valde att stämma in i allsången. Lotta Engberg, våra artister och hela produktionen gör ett ypperligt jobb för att sprida allsångsglädjen ut i landet, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för "Lotta på Liseberg", i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lotta på Liseberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.