Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så många såg ”Let's Dance” efter coronauppehållet

Publicerad: 20 april 2020, 12:48

Foto: Annika Berglund/TV4

Efter specialprogram och repriser – i fredags var ”Let's Dance” tillbaka efter coronauppehållet. Dagens Media har tittarsiffrorna.


Ämnen i artikeln:

Lets danceTV4

Årets säsong av TV4:s fredagsunderhållning Let's Dance har inte varit någon dans på rosor. Strax före premiären meddelade deltagaren Siw Malmkvist att Folkhälsomydighetens riktlinjer hindrar henne från att ställa upp. Veckan därpå stod det klart att tävlingsmomentet pausas efter att flera i produktionen insjuknat. Efter en bedömning av läget meddelade TV4 därefter att programmet pausas med förhoppningen att det kan dra i gång igen efter påsk.

Så i fredags klockan 20.00 var det dags att återuppta de vanliga sändningarna. Totalt bänkade sig 1 332 000 personer i tv-sofforna, enligt siffror från MMS. 

– Vi är så glada att Let´s dance kunnat dra i gång igen och tittarsiffrorna visar att svenska folket längtat lika mycket som vi, säger Fredrik Arefalk, kanalchef för TV4 och C More, i en kommentar.

I TV4:s huvudmålgrupp, 15-64 år, landade tittartidsandelen 30,7 procent och ratingen på 8,6 procent.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lets danceTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.