Så många såg Let's Dance

2016-03-14 15:11  
Foto: Tv4

I fredags var det säsongspremiär för det publikkära programmet "Let's Dance" som sändes i fyran.

I årets deltagaruppsättning får vi bland annat se Linda Lindorff, Ewa Fröling och Johan Rabaeus.

Till skillnad från förgående år har tittartidsandelen ökat till 51,4 procent och ratingen till 17,9 procent i Tv4:s huvudmålgrupp 15-64 år.

Men liksom Melodifestivalen har även Let's Dance siffror minskat vad gäller tittarantalet till 2 075 000, drygt 100 000 färre tittare från förgående år.

– Vi är jätteglada att över 2 miljoner tittare såg säsongspremiären. Vi tappade visserligen marginellt i totalen mot premiären förra året, som var den bästa säsongen någonsin, men ökade andelsmässigt i år. Vi har en superhärlig cast och produktionen gör ett fantastiskt jobb. Det känns jättebra inför nästa fredag, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på Tv4.

Let's Dance har hållit igång sen 2006 då Måns Zelmerlöw vann tillsammans med Maria Karlsson. Nu återstår det att se vem av deltagarna som tar hem den eftertraktade glasskon.

Johanna Holmgren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt