Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så många såg Hollywoodfruarnas comeback i TV3

Publicerad: 23 September 2015, 06:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:51

I går var det säsongspremiär för TV3:s långkörare "Svenska Hollywoodfruar.


Ämnen i artikeln:

Äntligen HemmaTV3

I höst sänds den nionde säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" i TV3. I den nya säsongen gör Isabel Adrian comeback och ansluter till veteraner som Maria Montazami och Gunilla Persson.

Säsongspremiären, som sändes i går klockan 20.00, sågs av totalt 393 000 tittare, enligt preliminära siffror från MMS. Ratingen i TV3:s huvudmålgrupp 15-49 år blev 3,8 procent.

– Det blev en stabil start för den nionde säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" där ratingen i vår målgrupp var högre än genomsnittet under våren. Vi har en färgstark cast med Maria Montazami, Gunilla Persson, Åsa Vesterlund och Isabel Adrians comeback i programmet, säger Susanne Nyhlén, presschef på MTG TV.

Förra höstens säsongspremiär sågs av 360 000 tittare. Tittarsiffrorna ökade sedan till andra avsnittet.

Gårdagens "Svenska Hollywoodfruar" gick upp mot en annan säsongspremiär – den för TV4:s "Äntligen hemma". Enligt preliminära siffror från MMS valde 565 000 personer att titta på programmet, som är inne på sin 38:e säsong.

Ratingen i TV4:s huvudmålgrupp 15-64 år blev 6,1 procent. Tittartidsandelen landade på 20,7 procent. Säsongen blir den första utan Martin Timells kollega Björn "Snickar-Björn" Christiernsson, som gick till TV3 i våras.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Äntligen HemmaTV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.