Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så många såg finalen av ”Alla mot alla”

Publicerad: 24 april 2020, 11:22

Erik Haag och Lotta Lundgren besegrade Gry Forssell och Mikael Tornving i finalen.

Foto: Dplay / Kanal 5

Kanal 5 jublar över rekordsiffrorna för programmet ”Alla mot alla”.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5Filip HammarFredrik Wikingsson

Under torsdagen var det final för Kanal 5:s populära program ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”. Programmet, med start 22.00, lockade linjärt en publik på totalt 466 000, enligt siffror från MMS. 

I början av året meddelade Discovery att de slopar sin huvudmålgrupp 15-44 år. I stället kommunicerar de olika målgrupper beroende på formatet. I samband med detta meddelade tv-huset däremot att målgruppen 15-64 år ett mer lämpligt mått att använda när det kommer till jämförelser mellan tv-husen framöver.

Discovery lyfter fram att kvinnor i åldrarna 30-64 år var den största och bästa målgruppen för programmet. I den målgruppen landade ratingen på 5,1 procent och tittartidsandelen på 24,9 procent, enligt preliminära siffror från MMS. 

I målgruppen 15-64 år låg ratingen i sin tur på 3,9 procent och andelen 24,9 procent.

Tv-huset jublar över siffrorna då det för Kanal 5 är den högsta tittarsiffran för en lokalproduktion på den sloten på tio år. 

– Jag har knappt ord för att beskriva hur glad och stolt jag är i dag. Jag vill tacka Filip och Fredrik, hela den otroliga produktionen, deltagarna, tittarna och alla som bidragit till att göra detta underbara program, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för ”Alla mot alla” på Dplay och Kanal 5, i en kommentar. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev