Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så många abonnenter har Canal Digital

Publicerad: 2 mars 2015, 05:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:11

Canal Digitals vd John Nordin om framtiden för linjär-tv.


Ämnen i artikeln:

Canal Digital

Linjär-tv-leverantören Canal Digital får allt fler kunder. De har kunnat redovisa en ökning de tre senaste åren och sista kvartalet år 2014 hade Canal Digital 310 000 abonnenter, vilket är en ökning med 2 000 användare från föregående år.

Det framgår av Canal Digitals senaste kvartalsrapport.

– Det är ett flertal komponenter som bidrar till att vi ökar, en kombination av produktutveckling och kundbemötande, säger Canal Digitals vd John Nordin till Dagens Media och fortsätter:

– Vi lanserade till exempel under året ”Byt fritt” där kunden kan välja kanalpaket efter att man valt oss som leverantör, säger han.

Vad tror du om framtiden för linjär-tv?

– Vi ser att konkurrensen blir hårdare och hårdare. Kunderna vill uppleva rörlig bild på många ställen, inte bar på tv:n. Vi försöker följa med genom att erbjuda våra tjänster i flera plattformar, säger han och fortsätter:

– Vi tror att folk kommer att fortsätta titta på linjär-tv i den överskådliga framtiden. Vi ser ändå positivt på framtiden.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Canal Digital

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.