Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så lanseras Zlatans nya sportdryck

Publicerad: 29 mars 2016, 19:30
Uppdaterad: 30 mars 2016, 06:27

Vitamin Wells reklamfilm premiärvisas på Friends Arena under landskampen.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellZlatan Ibrahimovic

Sedan hösten 2014 är Zlatan Ibrahimovic den svenska vitamindrycken  Vitamin Wells ambassadör. Företagets senaste kampanj Zlatan@work, där fotbollstjärnan driver med en arbetssökande och ett cykelbud, fick snabbt viral spridning.

Nu tar Vitamin Well nästa steg i samarbetet med Zlatan. I samband med landskampen mellan Sverige och Tjeckien på Friends Arena i Solna ikväll lanserar Vitamin Well två nya sportdrycker som är framtagna tillsammans med Zlatan.

Klockan 21.30 visas en reklamfilm på plats på fotbollsarenan där Zlatan Ibrahimovic berättar om ”drivkrafterna bakom sin framgång”. Filmen visas samtidigt i TV4 (som också sänder matchen) samt på Vitamin Wells Youtube-kanal.

Filmen, som går under namnet ”We are just warming up”, är inspelad i Paris och i Rosengård där Zlatans karriär tog sin början.

– Det är en väldigt viktig lansering. Zlatan har tidigt påtalat att han var intresserad av en sportdryck och vi har i nära samarbete utvecklat två sportdrycker, säger Agnes Palinski, chef för medierelationer på Vitamin Well till Dagens Media.

Tanken är att sportdrycken "VW+", som kommer i två olika varianter, en med kolhydrater och en utan, ska hjälpa högpresterande atleter.

– Zlatan har själv lyssnat in vad han behöver och talat med experter för att ta reda på vad som krävs för att ge kroppen optimala förutsättningar.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.