onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så går Paradise Hotel

Publicerad: 2 april 2019, 08:49

”Paradise Hotel” leds av Rebecca Stella. Foto: TV3

Det digitala tittandet på jubileumssäsongen av ”Paradise Hotel” ökar jämfört med i höstas.

Ämnen i artikeln:

Paradise HotelTV3Viaplay

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Vanligtvis sänder Nent Group dokusåpan ”Paradise Hotel” på hösten. Nu har man dock valt att köra en jubileumssäsong även under våren.

Hittills har det visat sig vara ett lyckat drag. Enligt Nent Groups egna siffror har programmets totala webbpublik på Viafree och Viaplay ökat med totalt 24 procent jämfört med i höstas. ”Paradise Hotel” sänds måndag, tisdag och onsdag varje vecka. Under vecka 11 hade programmet enligt MMS en webbpublik (onlinerating) på 159 362, 159 007 respektive 149 104. Veckan dessförinnan låg onlinetittandet på 167 791 respektive 163 036 – då endast två avsnitt finns hos MMS.

Nent Group själva kommunicerar dock enbart programmets totalsiffra, det vill säga tittande på Viaplay, Viafree och TV3. Då landar snittet för årets säsong på 406 300 tittare per avsnitt, vilket ska vara en ökning på 17 procent jämfört med hösten.

Snittet för tittandet på TV3 ligger hittills, enligt MMS, på 56 000 tittare per avsnitt.

– Det är en fantastisk start på säsongen. Det är första gången på länge som vi även kör en säsong på våren och det här är ett otroligt bra styrkebesked på att ”Paradise Hotel” fortfarande är kronjuvelen i sin genre. Digitalt är ”Paradise Hotel” väldigt drivande för att locka en stor publik både på Viafree och Viaplay, säger Jonas Gustafsson, tf vd på Nent Group i Sverige.

Det är redan klart att det blir en ny säsong av ”Paradise Hotel” till hösten.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev