Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så blir Petra Medes nya program i TV4

Publicerad: 22 december 2017, 08:19
Uppdaterad: 22 december 2017, 09:03

Petra Mede. Foto: Pär Bäckstrand, TV4.

UPPDATERAD. Petra Mede axlar TV4:s nya direktsända lördagsunderhållning.


Ämnen i artikeln:

TV4

Dagens Media har tidigare berättat om att Petra Mede lämnar SVT för TV4, där hon ska leda kanalens nya lördagsunderhållning.

Nu står det klart att ”Stjärnornas stjärna” blir ett direktsänt program underhållningsprogram där åtta artister ska göra upp i en musiktävling. Enligt ett pressmeddelande bjuds det på en ”musikalisk mångkamp inför en livepublik där artisterna framför tolkningar av kända hits från helt andra musikstilar än de är vana vid, såsom country, hårdrock, opera och latin”. 

Dessutom ger en panel av två fasta experter och gästande coacher feedback på varje framträdande, och dessutom får tittarna rösta på sina favoriter.

Och precis som vi är vana vid från program som ”Idol” och ”Let’s dance” får en artist lämna programmet varje vecka. Till sist koras en vinnare.

– Med ”Stjärnornas stjärna” vill vi skapa ännu en TV4-fest att samla familjen kring. Med välkända artister på oprövad musikalisk mark och Sveriges glittrigaste programledare finns alla möjligheter till ett kanonprogram, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, i pressmeddelandet.

"Stjärnornas stjärna" ska sändas i vår och produceras av Baluba. Edward af Sillén är inslagsproducent.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev