torsdag9 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Så blir hösten på Nent

Publicerad: 28 augusti 2018, 09:38
Uppdaterad: 28 augusti 2018, 10:58

Anna Anka gör comeback i "Svenska Hollywoodfruar" och "Svartsjön" är tillbaka med en ny säsong, det är några av Nent Groups stora tv-nyheter inför hösten.

Ämnen i artikeln:

NENT Group

HF

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Tv-husens höstsäsong är här och det dags för Nent att presentera sina stora tv-satsningar.

Nytt är att Anna Anka gör comeback i "Svenska Hollywoodfruar" och Hasse Aro kommer tillbaka med "Efterlyst". Dramathrillern "Svartsjön" återkommer också med en ny säsong och Lance Hedman Graaf dyker upp i realityserien "Lance vs Livet" på Viafree. I serien får tittarna följa Lance Hedman Graafs resa mot drömmen om att bli MMA-fighter.

I år kommer även programmet "Svenska Hollywoodfruar: Den stora återträffen" att sändas där Hollywoodfruarna återförenas i en talkshow ledd av Martin Björk.

Viaplay släpper även sin första nonscripted-satsning "Four hands menu" med kocken Niklas Ekstedt.

– Det är otroligt kul att vi kan fylla hösten med så många återkommande tittarfavoriter, där många dessutom har starkt tittande på alla våra plattformar. Personligen ser jag fram emot Krimtorsdag och Hasse Aros comeback i Efterlyst, eftersom jag växte upp i en juristfamilj. Jag är också ett troget Paradise Hotel-fan och årets säsong ser ut att vara den starkaste hittills. Men viktigast i höst är vår kamp mot diabetes, där vi växlar upp och satsar på fler dokumentärer och större gala, säger Filippa Wallestam, vd för Nordic Entertainment Group Sverige, i ett pressmeddelande.

I samband med att Hasse Aros "Efterlyst" sänds på torsdag startar även TV3:s "krimtorsdag" där man under hösten kommer visa dokumentärer om mord som skakat Sverige. Först ut är "TV3 Dokumentär: Döden i Arboga".

Nent forsätter även att satsa på originalinnehåll och sänder den internationella thrillern "Ingen utan skuld" om svensk vapenhandel.

Kristallenbelönade "Det stora experimentet" kommer även tillbaka med en ny säsong och det gör även "Paradise hotel". "Bilprovningen" och "Frusna vägar" återvänder även i höst, samt galan "Svenska hjältar".

Förutom Nents programsatsningar sänder man även handbolls-EM och Champions league samt "Diabetesgalan".

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev