Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Så blir Carina Bergs talkshow

Publicerad: 5 Mars 2013, 12:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:53

Robert Aschberg, Kajsa Bergqvist och Helena Bergström. Det är några av gästerna i ”Bergs bärbara talkshow”, där Carina Berg söker upp kända svenskar i deras vardagsmiljöer.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5Carina Berg

I vintras berättade Carina Berg att hon går till Kanal 5, och i januari kunde dagensmedia.se avslöja att det blir Elk Entertainment som producerar hennes nya talkshow.

I ett pressmeddelande berättar Kanal 5 nu mer det nya programmet, "Bergs bärbara talkshow", där Carina Berg kommer att besöka svenska kändisar i deras vardagsmiljöer.

Till exempel kommer hon att besöka Helena Bergström på Stadsteatern. Dessutom tar hon med sig sin publik på 25 personer, som består av speciellt utvalda personer som har ett intresse för talkshows och kändisar.

Sammanlagt kommer 14 kända svenskar att besökas av Carina Berg och talkshow-publiken. Förutom intervjuer kommer tävlingar och annat att anordnas.

”Bergs bärbara talkshow” har premiär den 2 april.

Mer info kommer.

Sebastian Parkkila

Ämnen i artikeln:

Kanal 5Carina Berg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.