Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ronnie Sandahls attack på Viasats fotbollsexpert Bosse Petersson – "Har han en hållhake på MTG?"

Publicerad: 23 September 2014, 10:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:28

Ronnie Sandahl sågar Viasats Bosse Petersson.


Ämnen i artikeln:

Viasat

Viasats profil och fotbollsexpert Bosse Petersson gjorde som spelare en allsvensk säsong för AIK. Därefter har han under nära 40 år haft tränaruppdrag i ett 20-tal klubbar, främst i Norden.

Men Petersson saknar helt kunskaper som expert i Viasats sändningar, enligt Aftonbladets kolumnist Ronnie Sandahl, 29.

I en intervju i TV dags, under vinjetten "Veckans tittare" svarar Sandahl att han gillar Viasats fotobollssändningar, men går samtidigt till hårt angrepp på experten:

" Vad gör Bosse Peterson där? Allvarligt? Han var tränare i Vasalund 1959. Hans analyser sträcker sig till uttryck som 'på tå' och 'jäkligt laddad'. Finns det ingen annan? Jobbar han gratis? Har han en hållhake på MTG?", svarar Sandahl.

Per Nunstedt, sportchef på Viasat, tar lätt på kritiken:

– Vilken fin tribut från Ronnie, det känns glädjande att läsa att han håller våra fotbollsprogram som nummer ett när han går loss på fjärrisen. Jag noterar också att Ronnie tokhyllar såväl (Ola) Wenström som (Erik) Niva samt är mindre nöjd med Bosse Petersson, och att han frågar om Bosse har en hållhake på oss. Det har han. Vi, redaktionen och många tv-tittare tycker nämligen att Bosse är briljant och tillför både tydlighet och kunskap, skriver Nunstedt i ett mejl till Dagens Media.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Viasat

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.