Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Robert Aschbergs speedgranskningar tillbaka

Publicerad: 15 mars 2017, 12:35
Uppdaterad: 15 mars 2017, 13:43

Den 20 mars är det nypremiär för 200 sekunder – programmet där Robert Aschberg gör snabba avslöjanden – i Viafree och på Aftonbladet.


Aftonbladet TV och MTG samarbetar sedan tidigare kring Aftonbladet Morgon, som sänds både på Aftonbladet och på TV3. Nu utökas samarbetet i och med nylanseringen av Robert Aschbergs granskningsprogram 200 sekunder.

Programmet går, precis som det låter, ut på att journalisten Aschberg tittar närmre på ett ämne på drygt tre minuter. Sedan programmet lanserades på Aftonbladet för åtta år sedan har programmet bland annat avslöjat taxichaufförer som erbjudit körningar mot sex och politiker som lockats av lyxfester.

Idén till programmet kommer från programledaren själv.

–Vi ska försöka ställa brännande frågor och riva i laddade ämnen, säger Robert Aschberg i en kommentar om den nya säsongen.

Redaktionen består, utöver Aschberg, av Natalia Kazmierska, Gunnar Hellsing och Aron Wahlgren. Minst åtta avsnitt av programmet kommer att sändas under våren.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News