Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Rickard Segeborn ny operativ chef för sporten på C More och TV4-Gruppen

Publicerad: 31 Oktober 2016, 08:03
Uppdaterad: 31 Oktober 2016, 08:03

Rickard Segerborn kommer ingå i sportledningen och ansvara för det dagliga produktionsarbetet av sporten hos C More och TV4-Gruppen.


Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenCMore

C More och TV4-Gruppen utökar nu sportorganisationen med Rickard Segeborn, som blir ny operativ chef.

Han kommer ingå i sportledningen och ansvara för det dagliga produktionsarbetet av sporten som sänds på C More och TV4-Gruppen varje år.

– Vi har haft en intensiv start på hösten då vi säkrat flera stora och strategiskt viktiga rättigheter samtidigt som vi startat upp flera av Sveriges mest populära ligor. Nu ser vi till att bygga rätt organisation för att hantera och utveckla rättigheterna och där är Rickard ett välkommet tillskott. Både som person och i sin roll som operativ chef över sportorganisationen, säger Erik Westberg, Sportchef, C More och TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

Rickard Segeborn är i dag tv-chef för Kanal 75 och har tidigare varit produktionschef för Viasat Sport. Han tillträder sin nya roll på C More och TV4-Gruppen i december.

– C More och TV4-Gruppen är inne i en otroligt spännande fas med ett tydligt fokus på svenska sporträttigheter som engagerar tittare över hela landet. Det känns riktigt kul och inspirerande att bli en del av den gemensamma sportredaktionen och vara med och driva arbetet framåt, säger Rickard Segeborn.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenCMore

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.