Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Rekordsiffror för TV4:s "Talang"

Publicerad: 12 Mars 2018, 10:03
Uppdaterad: 12 Mars 2018, 10:08

"Det som varit mest uppseendeväckande är hur starka vi varit i de yngre målgrupperna under hela säsongen och det har varit en fröjd att se hur barn och unga vuxna omfamnat programmet, samtidigt som vi även stått pall motståndet från SVT", säger Lotta Andersson, exekutiv producent för "Talang".

Den andra semifinalen av "Talang" lockade miljonpublik.


Ämnen i artikeln:

TV4Talang

När den andra semifinalen av TV4:s "Talang" direktsändes i fredags 9 mars tittade hela 1 065 000 tittare, enligt preliminära siffror från MMS.

Andelen landade på 37,3 och ratingen på 10,3 procent. Det är rekord för säsongen och även andelsrekord jämfört med resterande kanaler i fredags, enligt TV4.

I huvudmålgruppen 15-44 år nådde "Talang en andel" på 51,6 procent. 

Otroligt kul att så många valde att bänka sig framför "Talangs" andra semifinal, och speciellt glädjande att vi stod oss så starkt i TV4:s huvudmålgrupp. Det som varit mest uppseendeväckande är hur starka vi varit i de yngre målgrupperna under hela säsongen och det har varit en fröjd att se hur barn och unga vuxna omfamnat programmet, samtidigt som vi även stått pall motståndet från SVT. Nu siktar vi på en final med ett extremt starkt och varierat startfält med oerhört unika Talanger, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för Talang, i en kommentar.

Finalen av Talang 2018 sänds på fredag klockan 20.00 i TV4. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Talang

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.