Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Rekordsiffror för finalen av ”Alla mot alla”

Publicerad: 12 april 2019, 08:28

Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist segrade i finalen.

Foto: Press

Finalen av Filip Hammar och Fredrik Wikingssons frågesport ”Alla mot alla” slog rekord för säsongen. 216 000 svenskar såg under torsdagskvällen Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist ta hem segern.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonFilip HammarMMSDiscovery

Torsdagens final av ”Alla mot alla” fick 216 000 svenskar att bänka sig framför tv-apparaten, vilket är den högsta siffran för hela säsongen. Det visar preliminära siffror från MMS.

I finalen tävlade Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist mot Erika ”Jerka” Johansson och Emma Molin. 

Tittarsiffran gjorde tillsammans med Wahlgrens värld i Kanal 5 och Europa League i kanal 9 Discovery Networks till största kommersiella kanalhus i huvudmålgruppen under torsdagskvällen.

- Vi är glada och stolta i dag. Filip och Fredrik, redaktionen och inte minst de tävlande har gjort ett fantastiskt jobb, och faktum är att vi redan är i full gång med planeringen av nästa säsong som kommer redan till hösten på Kanal 5 och Dplay, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Alla mot alla, i ett pressmeddelande. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News