Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Reklamveteranen startar nytt produktionsbolag

Publicerad: 13 februari 2019, 07:44

Reklamproducenten Carl Linder (längst till vänster) och Balthazargänget.

Tv-producenten Katarina Tjernström och reklamproducenten Carl Linder startar nytt produktionsbolagbolag med fokus på drama och reklam.


Nu startar producenten Carl Linder, tv-producenten Katarina Tjernström och filmaren Henry Moore Selder ett nytt filmproduktionsbolag. Under bolagsnamnet Balthazar kommer man att producera både reklamfilm och drama. 

– Vi är stolta över att ha skapat en bred roster där det finns en given plats för de regissörer vi representerar. Vi ser även att humor och ett mer regelrätt historieberättande tar mer plats nu och det är något som även kommer att få ta stor plats på Balthazar, säger Carl Linder, exekutiv producent på bolaget.

Man kommer även satsa på att producera dokumentärer, kortfilmer och musikvideos. 

Carl Linder kommer närmast från Emote Films men har en gedigen bakgrund som producent både på produktionsbolag och byråsidan. 

Katarina Tjernström har en vid erfarenhet av produktion inom tv, teater och eventvärlden.

Filmregisören Henry Moore Selder har ett förflutet som låtskrivare och musiker.

Bolaget kommer även representera: Ben Dawkins, Charlotte Wandt, Johan Perjus, Michaela Granit, Rane Tiukkanen & Ruben Sznajderman.

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.