Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Reinfeldt tar plats på scenen

Publicerad: 25 maj 2009, 10:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:36

Nu har även Moderaterna presenterat sin reklamfilm inför EU-parlamentsvalet. "Vi har valt att göra en positiv film", säger partisekreterare Per Schlingmann till Dagensmedia.se. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


Folkpartiet och Kristdemokraterna har blivit hårt kritiserade. Mottagandet för Junilistans film har varit betydligt bättre. Nu ger sig även Moderaterna in i leken. Under morgonen presenterades filmen som kommer att rulla i TV4 inför valet.

- Vi har valt att göra en positiv film som visar Sverige i Europa. Vi vill inte trycka ner budskapet i hasen på tittarna. Den ska en känsla och associationer som många kan identifiera sig med, säger moderaternas partisekreterare Per Schlingmann till Dagensmedia.se.

- Filmen ska bidra till ett högre valdeltagande genom att tydliggöra vad valet handlar om, fortsätter han.

Storåkers McCann och produktionsbolaget Film de Liberté står bakom filmen som kommer att rulla i TV4 från och med i dag fram till valdagen.

Linus Kannerberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.