Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Reinfeldt premiärgäst i ny Expressen-show

Publicerad: 23 Februari 2011, 07:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:20

Expressen.se startar det nya programmet "Raka svar med Niklas Svensson". Premiärgäst är statsminister Fredrik Reinfeldt.


Reportern Niklas Svensson, som tidigare drev Politikerbloggen och var politisk journalist på TV4, ser fram emot att grilla politiker i det nya, återkommande aktualitetsprogrammet.

– Det är roligt att vi nu är igång med den här programserien, säger han, och fortsätter:

– Samtidigt är det en naturlig fortsättning på succén med Expressens valstuga i valrörelsen. Jag hoppas och tror att vi framöver kan vänta oss allt från personliga och känslomässiga möten till oväntade utspel och stora avslöjanden.

Fredrik Reinfeldt gästar det första programmet, som har premiär idag.

– I en nästan 20 minuter lång intervju, som spelades in i regeringskansliet Rosenbad i går, avslöjar han bland annat att han åkte direkt till Sveavägen när han fick veta att Palme mördats.

Statsministern kommer även att prata om tv-licensen, Libyen, regeringens krav på att snus ska få säljas i andra EU-länder, samt om socialdemokraternas kris.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.