Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag31.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Radiotjänst återbetalar

Publicerad: 16 Juni 2014, 10:27
Uppdaterad: 18 Februari 2016, 12:59

Radiotjänst backar och återbetalar inbetalda radio- och tv-avgifter för dator, surfplatta och mobiltelefon.


Ämnen i artikeln:

Radiotjänst

I ett pressmeddelande vid lunchtid på måndagen meddelande Radiotjänst att den kommer att betala tillbaka licensavgifter, som felaktigt ålagts dator, surfplatta och mobiltelefon.

– Efter att vi analyserat domen kommer vi att betala tillbaka avgifter för datorer et cetera. Vi arbetar nu för högtryck med att upprätta en effektiv process för att hantera återbetalningarna. Samtliga nya avgiftsbetalare sedan februari 2013, som kan ha rätt till återbetalning, kommer successivt att få ett brev som i detalj beskriver hur man går tillväga, säger Carl-Gustav Johansson, vd på Radiotjänst, i pressmeddelandet.

Myndigheten meddelar även att det nu är hög belastning i kundtjänsten och att kunder som har rätt att återkräva pengar inväntar det ovan nämnda brev.

Vi kommer, så fort som möjligt, under de närmaste månaderna att behandla alla ärenden om återbetalning, skriver myndigheten.

 

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Radiotjänst

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.