Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Programledare på SVT stängs av

Publicerad: 24 januari 2018, 12:41
Uppdaterad: 24 januari 2018, 13:23

Tas bort från rutan efter att ha medverkat i amatörporrfilmer.


Ämnen i artikeln:

SVT

Aftonbladet rapporterar att en programledare på SVT tas bort från tv-rutan. Det efter att Aftonbladet ska ha tagit del av rörligt material där programledaren, som enligt tidningen synts flitigt i rutan de senaste åren, bland annat ses onanera på ett gym.

Tidningen har tagit del av en blogg, där det under några år ska ha publicerats bilder och filmer på SVT-profilen i vilka han onanerar i offentliga miljöer.

Aftonbladet har varit i kontakt med en ansvarig utgivare för det SVT-program där programledaren medverkar. Personen i fråga har avböjt att kommentera och har hänvisat till Camilla Hagert, presschef på SVT.

– Vi har fått information om saken och utifrån det vi vet i dag så blir det problematiskt för medarbetaren att fortsätta i sin publika roll, säger hon till tidningen, och uppger att man varit i kontakt med programledaren.

– Vi kommer att fortsätta ha samtal med personen och vad det får för konsekvenser är för tidigt att säga. Vi kan inte säga så mycket mer, säger Camilla Hagert till Aftonbladet.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.