Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Pontus Edgren:"Det är emotionellt"

Publicerad: 1 augusti 2012, 12:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:15

Pontus Edgren lämnar sin tjänst som vd på Jarowskij. Enligt honom själv beror beslutet på ett erbjudande som han bara inte kunde motstå.


Ämnen i artikeln:

JarowskijMTG

– En väldigt rolig och intressant möjlighet har dykt upp här under våren som jag noga har övervägt. Det var inget lätt beslut, jag har trivts otroligt bra på Jarowskij och har gjort flera bra år ihop med teamet. Men jag väljer nu att efter de här åren ta det här steget, det känns som en för bra och intressant sak för att missa, säger Pontus Edgren till dagensmedia.se.

Pontus Edgren vill dock inte säga vad det är för en möjlighet som gör att han nu lämnar Jarowskij efter tre år som vd på företaget.

– Det kan jag inte säga något om förrän senare, men det ligger inom ett närliggande område. Jag stannar kvar inom mediebranschen, säger han.

Enligt Pontus Edgren blir det dock tungt att lämna det företag där han har varit under många år.

– Jarowskij och Zodiak har varit mina arbetsgivare under många år, även innan vd-skapet, och det har varit väldigt viktiga år för mig personligen, så det är en stor sak emotionellt att lämna Magasin 1 och Frihamnen och vännerna och kollegorna där. Vi har varit ett starkt och sammansvetsat team och jag kommer att sakna dem.

Hur ser du på att Iréne Lindblad tar över vd-skapet?

– Iréne känner Jarowskij väl och Jarowskij känner henne väl, så jag tror att det kommer att bli jättebra och önskar henne lycka till.

Vad minns du mest från din tid på Jarowskij?

– Det är svårt att inte säga Solsidan. Det är en ganska unik succé som har gett många ringar på vattnet och gett Jarowskij möjlighet att vara expansiva inom komedigenren och som betytt mycket för komedigenren överlag i Sverige. Det är en produktion som står ut, absolut.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

JarowskijMTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.