Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Pluras kök drog rekordpublik

Publicerad: 20 augusti 2012, 06:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:14

I lördags hade "Pluras kök" säsongspremiär. MTG TV:s programdirektör Fredrik Lundberg säger att tittarsiffrorna är de starkaste i programmets historia.


Ämnen i artikeln:

MTG TVTV3

Säsongspremiären av "Pluras kök" visades klockan 21.00 i TV3 i lördags. Programmet, som nu är inne på sin andra säsong, drog 328 000 tittare och fick en rating på 3,1 i kanalens huvudmålgrupp 15-49 år.

– Det var den starkaste starten för Plura och det mest sedda Pluraprogrammet hos oss. Det är vi så klart jätteglada över och det bidrog till att TV3, under sloten 21-22, blev den största kanalen bland målgruppen 15-49 år under lördagen. Det är otroligt kul att publiken upptäckt ett så fantastiskt program som Pluras kök, säger Fredrik Lundberg, programdirektör på MTG TV, till dagensmedia.se.

Fredrik Lundberg säger att även resten av helgen såg bra ut för kanalhuset.

– MTG blev det största kommersiella kanalhuset i målgruppen 15-49 år både söndag och fredag. Alla kanaler gjorde ett bra jobb i helgen, men TV3 gjorde ett fantastiskt jobb, säger han.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG TVTV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.