söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Playad sluter avtal med Bang showbiz

Publicerad: 20 maj 2016, 11:51

Playad och Bang showbiz inleder ett innehållssamarbete.

Ämnen i artikeln:

Playad Media GroupAller MediaNyheter24

EE

Ebba Elfstrand


Playad och Bang showbiz inleder ett innehållssamarbete där Playad får ta del av, och distribuera kändis- och nöjesnyheter i sin webb-tv-plattform Youplay.

– Vi tycker att Bang showbiz har ett intressant material för vårt nätverk, det efterfrågas mycket inom nöjes- och kändissvängen. Vi har precis börjat få material och mycket av fokus kommer att vara från röda mattan, galor och internationella kändisar. De ska bland annat iväg på ett event idag, the Ivor Novello awards, i England för att filma material, säger Jonna Strandberg, nordic director på Playad.

Avtalet som Playad nu inlett är ett nätexklusivt avtal för hela Norden och ett hundratal nordiska siter och publicister kommer ta del av det nya innehållet från Bang showbiz till sina Youplay-spelare.

MSN norden, Aller Media, Nyheter24 och Metro är några exempel på publicister i Youplay-nätverket.

– Vi samarbetar med många olika innehållsleverantörer till våra nätverk men har märkt att nöjesmaterial går bra och efterfrågas. Vårt uppdrag är att hitta så relevant innehåll som möjligt. När vi blev kontaktade av Bang showbiz så ville vi testa deras innehåll i våra kanaler. Än har deras innehåll inte spelats upp än då vi börjat få materialleverans denna vecka, men jag gissar att många sajter kommer plocka upp det, säger Jonna Strandberg.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev