Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Persbrandt blir ny sidekick i SVT-programmet "Biltokig"

Publicerad: 15 april 2015, 05:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

I den nya sommarsäsongen av "Biltokig" får programledaren Bobo Ericzén sällskap av Mikael Persbrandt – som ska provköra bilar runt om i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Mikael PersbrandtSVT

I förrgår lanserade Mikael Persbrandt podcasten "I AM" tillsammans med Tassimo och produktionsbolaget Perfect Day. Nu är han också klar som sidekick i SVT-programmet "Biltokig", skriver Expressen.

Programledare är Bobo Ericzén som också driver produktionsbolaget Barracuda Film & TV. Enligt honom var det Mikael Persbrandt själv som önskade att få vara med i programmet.

– Vi träffades i höstas när jag filmade en dokumentär om "Dödsdansen". Vi märkte att vi var lika biltokiga. Han är rolig och duktig på att köra bil, säger Bobo Ericzén till Expressen och fortsätter:

– Jag kan inte köra bil fort på det sättet, men han är väldigt duktig. Vi kom fram till att han ska vara min sidekick i sommarsäsongen.

Inspelningen av den nya sommarsäsongen pågår nu.

– Både jag och Micke har väldigt roligt under inspelningarna. Han är ingen sådan där kändis som åker runt i en lyxbil på Stureplan, hans bilintresse ligger i att köra, säger Bobo Ericzén till Expressen.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mikael PersbrandtSVT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.