Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag01.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Per Holknekt i TV4 2015

Publicerad: 30 Oktober 2014, 07:56
Uppdaterad: 22 September 2016, 07:45

Entreprenören Per Holknekt ska medverka i matprogam i TV4 nästa år, avslöjar han i Gry Forssells podcast.


Ämnen i artikeln:

Gry ForssellTV4

Vid sidan om sitt progamledarjobb på Mix Megapol driver Gry Forssell den egna podcasten " Hemma hos Gry". I senaste avsnittet, som släpps i dag torsdag, är modeskaparen och entreprenören Per Holknekt gäst.

Han berättar i podden att han kommer att medverka i ett matlagningsprogam.

– Jag har fått frågan om "Let's Dance" hur många gånger som heltst. Faktum är att jag alltid har tackat nej till alla fort- och dansprogram. Men nu har jag faktiskt tackat ja. Jag är verkligen inte bra på att laga mat och det är kanske därför jag vill vara med, säger Holknekt i podden.

Johanna Lindroth vid TV4-gruppens kommunikationsavdelningen bekräftar för Dagens Media att produktionen det handlar om är en omgörning av "Klockan åtta hos stjärnorna", som visades i sex avsnitt i TV4 våren 2013.

– Programmet kommer att heta "Klockan nio hos stjärnorna" med ny sändningstid, 21.00. Inspelningen startar i november och programmet kommer att sändas nästa år, säger Johanna Lindroth till Dagens Media.

I Gry Forssells podcast talar Per Holknekt även ut om den stormiga relationen med Lena Philipsson, och hans framtida modeprojekt.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gry ForssellTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.