Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Penis inklippt i Pluras kök

Publicerad: 18 maj 2011, 05:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:10

I det senaste avsnittet av Pluras kök, mitt i svampstuvningen, dyker en bild av en inklippt penis upp. "Märkligt", säger Max Lagerbäck, presschef för MTG TV.


Ämnen i artikeln:

Max LagerbäckTV3

Det är 14:16 in i programmet som den malplacerade penisen dyker upp, alldeles efter kantarellerna men innan Karl-johan-svampen. Det handlar bara om en bildruta och för tittaren upplevs bilden bara som ett hastigt flimmer, man ser inte penisen om man inte pausar och går tillbaka bildruta för bildruta.

Max Lagerbäck blir förvånad när dagensmedia.se påpekar förekomsten av det manliga könsorganet i TV3:s populära matprogram.

– Vad säger du? En penis och du menar att den inte har något alls att göra med programmet?

Nej, det är en enda inklippt bild – och den har absolut ingenting med programmet att göra.

– Jaha, då låter det onekligen som det finns en redigerare som tycker han har varit väldigt busig.

Ser du någon anledning till varför en redigerare skulle vilja klippa in en penis i programmet?

– Nej jag har faktiskt inte en aning men jag kan säga så här, det finns nog en redigerare som inom kort kan förvänta sig ett samtal för att svara på den frågan.

UPPDATERAT: Efter den här artikelns publicering valde TV3 att ta bort klippet från TV3play.se. Programmet ska också klippas om – och reprisen som visas i natt kommer att vara penisfri, skriver resume.se.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Max LagerbäckTV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.