Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Patrick Ekwall tvingas bort från TV4

Publicerad: 8 September 2016, 11:39
Uppdaterad: 8 September 2016, 11:54

Patrick Ekwall tvingas bort från TV4 efter 23 år på kanalen. Beskedet kom som en chock för 51-åringen. – Känslomässigt är det helt snurrigt. Det är en emotionell härdsmälta, säger Patrick Ekwall till Expressen.


Ämnen i artikeln:

Patrick EkwallTV4-gruppen

Under 23 år har Patrick Ekwall varit en av TV4:s mest framstående profiler. När TV4-gruppen nu slagit samman sportredaktionerna på TV4 och C More finns inte längre plats åt Patrick Ekwall. Beskedet fick han i måndags.

– Jag tycker inte att det har skött det här snyggt, säger Patrick Ekwall till Expressen.

TV4:s sportchef Erik Westerberg bemöter kritiken till tidningen:

– Patrick är en väldigt uppskattat kollega och vän på redaktionen, och det är självklart att det skapas mycket känslor när ett så långt samarbete avslutas. Men alltid, med respekt för våra anställda konsulter, kommenterar vi inte externt vad som diskuteras eller avtalas internt mellan oss.

Så sent som i tisdags rapporterade han från Sveriges EM-kvalmatch mellan Sverige och Holland. Vad Patrick Ekwall ska göra nu vet han inte.

– Det är inte ens säkert att jag ska arbeta med tv. Det finns många möjligheter. Jag kanske ska jobba hundra procent med min klädkollektion? Jag skulle kunna sätta mig och skriva en bok. Jag är öppen för allting just nu, säger han till Expressen och fortsätter:

– Men, det skulle kännas lite konstigt att gå till en annan tv-kanal. Det är lite som att spela för samma fotbollslag i 23 år och sen plötsligt dra på sig en annan tröja. Men... vi får se.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Patrick EkwallTV4-gruppen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.