Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

"Parneviks" läggs ner

Publicerad: 30 mars 2016, 06:59
Uppdaterad: 30 mars 2016, 07:21

TV3:s publikdragare "Parneviks" läggs ner efter två säsonger.


Ämnen i artikeln:

TV3

TV3:s realitysatsning ”Parneviks” – programmet där kända människor gästar golfstjärnan Jesper Parnevik och hans familj i Florida – har varit en stor framgång för TV3 och genererade bland annat två vinster i Kristallen.

Säsongspremiären tidigare i år sågs av 389 000 tittare och hade en rating på 5 procent i målgruppen 15-49 år. Säsongsavslutning hade 400 000 tittare och 3,2 i rating i målgruppen 15-49.

Nu står det klart att programmet läggs ner efter två säsonger. Det skriver Expressen. Beslutet är familjen Parneviks.

– Man ska inte göra tv bara för att göra tv, då ska det vara någonting som låter skitkul och jättebra och alla ska hinnas med. Det får inte bara bli en stress och inget roligt, det måste passa alla. Vi är en stor familj, säger Mia Parnevik till tidningen.

TV3, som gärna hade sett en fortsättning, försöker nu övertala familjen till att hoppa på nya programidéer, enligt Mia Parnevik.

TV3:s presschef Susanne Nylén säger dock till Expressen att ingenting är beslutat.

– Vi är så klart superglada över succén med "Parneviks" och skulle hemskt gärna göra en tredje säsong. Men nu fokuserar vi på att avsluta säsong två och sedan i vanlig ordning så gör man en utvärdering och ser hur det ser ut framöver. Därefter fattar man ett beslut, så det är alldeles för tidigt att säga någonting om.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.