Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Paradise hotel tillbaka i höst

Publicerad: 12 Juni 2017, 12:26
Uppdaterad: 12 Juni 2017, 12:41

Det blir Rebecca Stella som håller i taktpinnen när nya deltagare ska checka in på Paradise hotel.

Tv3:s realityprogram Paradise hotel får en ny säsong – och en ny programledare. I höstens omgång av såpan är det Rebecca Stella som står framför kameran.


Ämnen i artikeln:

Paradise HotelMTG

Rebecca Stella har tidigare lett Paradise hotel:s eftersnacksprogram Studio Paradise. Men i den nya säsongen av Paradise hotel tar hon klivet upp till programledarrollen. Lagom till efter sommaren är det dags för ett nytt gäng singlar att checka in på lyxhotellet i Mexico.

– Det blir den största Paradise hotel-säsongen någonsin, jag är så otroligt peppad, säger tv-profilen tillika designern i ett pressmeddelande.

– Jag är besatt av Paradise Hotel och det finns inget svenskt program jag hellre skulle jobba med, så när jag fick frågan om att bli programledare var det omöjligt att tacka nej. Tack och lov för det – för jag tror aldrig svensk tv-historia har bjudit på så mycket kärlek, passion, drama och svek som den här säsongen gör, säger hon.

Den nya säsongen kommer att sändas på Viafree, Tv3 och Viaplay. Då på den "klassiska" sändningstiden måndag till onsdag. Som vanligt står en halv miljon kronor på spel. "Flera välkända ansikten" utlovas återvända till hotellet under höstens säsong.

– Vi är väldigt glada över att få ge tittarna en ny säsong av Paradise hotel som toppat Viafree varje säsong. Det är ett format som funkar fantastiskt bra på alla våra plattformar och visar att vi är i framkant digitalt. Vi har lyssnat på tittarnas önskemål och gått tillbaka till originalstrukturen och Rebecca Stella adderar verkligen något nytt till programmet. Hon är som klippt och skuren för rollen som programledare, säger Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Paradise HotelMTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.