Paradise hotel tillbaka i höst

2017-06-12 14:26  
Det blir Rebecca Stella som håller i taktpinnen när nya deltagare ska checka in på Paradise hotel.

Tv3:s realityprogram Paradise hotel får en ny säsong – och en ny programledare. I höstens omgång av såpan är det Rebecca Stella som står framför kameran.

Rebecca Stella har tidigare lett Paradise hotel:s eftersnacksprogram Studio Paradise. Men i den nya säsongen av Paradise hotel tar hon klivet upp till programledarrollen. Lagom till efter sommaren är det dags för ett nytt gäng singlar att checka in på lyxhotellet i Mexico.

– Det blir den största Paradise hotel-säsongen någonsin, jag är så otroligt peppad, säger tv-profilen tillika designern i ett pressmeddelande.

– Jag är besatt av Paradise Hotel och det finns inget svenskt program jag hellre skulle jobba med, så när jag fick frågan om att bli programledare var det omöjligt att tacka nej. Tack och lov för det – för jag tror aldrig svensk tv-historia har bjudit på så mycket kärlek, passion, drama och svek som den här säsongen gör, säger hon.

Den nya säsongen kommer att sändas på Viafree, Tv3 och Viaplay. Då på den "klassiska" sändningstiden måndag till onsdag. Som vanligt står en halv miljon kronor på spel. "Flera välkända ansikten" utlovas återvända till hotellet under höstens säsong.

– Vi är väldigt glada över att få ge tittarna en ny säsong av Paradise hotel som toppat Viafree varje säsong. Det är ett format som funkar fantastiskt bra på alla våra plattformar och visar att vi är i framkant digitalt. Vi har lyssnat på tittarnas önskemål och gått tillbaka till originalstrukturen och Rebecca Stella adderar verkligen något nytt till programmet. Hon är som klippt och skuren för rollen som programledare, säger Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Mikaela Åkerman

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt