"Paradise Hotel" får ny säsong

2016-11-29 11:00  

"Grattis till alla paradisehotels-fans" skriver Malin Gramer på sin Instagram.

Årets säsong av "Paradise Hotel" lider mot sitt slut. Men redan nu kommer beskedet om en ny säsong.

Det är Malin Gramer som presenterar nyheten om att "Paradise Hotel" får en ny säsong på sin Instagram. Säsongen, som ska vara inspelad och klar, börjar sändas med start våren 2017.

– Vi har aldrig haft Paradise Hotel på våren. Det blir en extra julbonus till alla trogna PH-fans att de inte behöver vänta så länge på en ny säsong, säger Susanne Nylén på MTG till Expressen.

2016 års upplaga av programmet tappade tittarsiffor digitalt i jämförelse med året innan. Totalt hade det första avsnittet en webbpublik på 192 582 personer under veckan, vilket betydde en minskning med 30 procent jämfört med året innan.

På linjär-tv har programmet också förlorat tittare på senare år. Förra säsongens premiär sågs av 101.000 tittare. Ratingen var 1,5 i huvudmålgruppen 15-49. Ratingen i den starkaste målgruppen kvinnor 15-34 låg på 3,0.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt