Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Pan Am läggs ned

Publicerad: 30 november 2011, 09:29
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:48

ABC skrotar enligt uppgift sin retrodoftande dramaserie ”Pan Am” på grund av dåliga tittarsiffror. TV3 som visar serien i Sverige tar dock uppgifterna med ro.


Tretton avsnitt hann spelas in av ”Pan Am” innan ABC, enligt källor till amerikanska medier, lägger ner serien. Det fjortonde avsnittet är under produktion och kommer att visas efter jul, men sedan kan det vara slut.

I Sverige sänds ”Pan Am” av TV3.

– Startsträckan blev för lång. När det tog sig efter några avsnitt så var det redan för sent, säger Max Lagerbäck, presschef på MTG TV.

Seriens tittarutveckling i Sverige följde till stor del den i USA. Efter en stark start föll tittarsiffrorna raskt. TV3 kommer att visa alla de avsnitt som producerats och Max Lagerbäck ser inga problem att fylla luckan efter Pan Am.

– Vi känner att vi står väl rustade med nya och spännande inköp som ska visas under våren.

Efter artikelns publicering ringer MAx Lagerbäck tillbaka och säger att det inte finns några konkreta beslut hos ABC på att skrota serien.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.