Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

"På Rymmen" kommer tillbaka som "Spring!" i TV4

Publicerad: 9 april 2015, 08:32
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Martin Melin, Micke "Svullo" Dubois och Sofia Wistam var några av kändisarna som jagade par på 90-talet. Nu gör "På Rymmen" comeback under det nya namnet "Spring!".


I höstas genomförde TV4 en pilot till programmet "Spring!", en uppdatering av det klassiska tv-formatet "På Rymmen" från 90-talet.

Nu meddelar TV4 att "Spring!" kommer att sändas under åtta veckor i höst. Tio par kommer att jagas av olika kändisar och programmet leds av Pär Lernström.

– Det finns likheter med "På rymmen", men det finns också olikheter. Väljer man att se bara likheterna så kan man göra det men det här är helt anpassat för 2015. Deltagarna har till exempel inga telefonkiosker att gömma sig i, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent på TV4, till Dagens Media och fortsätter:

– Vi håller fortfarande på att utveckla innehållet men det kommer att kretsa mycket kring digital närvaro där tittarna kan vara med och påverka det som sker. De ska både kunna hjälpa och stjälpa deltagarna.

Under veckodagarna ska tittarna kunna följa de tävlande paren i TV4 Play då de utför olika uppdrag. En direktsänd veckofinal ska visas i TV4 på helgen.

Enligt Pelle Porseryd är kändisar ännu klara för programmet. Några av dem som var med i "På Rymmen" är Martin Melin, Sofia Wistam och Micke "Svullo" Dubois.

"Spring!" produceras av produktionsbolaget Elk.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.