Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Över två miljoner såg ”Let’s Dance”-premiären

Publicerad: 2 mars 2015, 09:43
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:11

Första avsnittet av årets ”Let’s Dance” gick bättre än förra årets premiär. Totalt sågs programmet av 2 160 00 tittare.


I fredags hade nya säsongen av TV4:s ”Let’s Dance” premiär. Enligt preliminära siffror från MMS sågs programmet av 2 160 00 tittare, vilket är en ökning från förra året, då 1 950 000 personer premiären.

Andreas Edholm är pressansvarig på TV4.

– Vi har en fantastisk uppställning med deltagare i år. Och det är väl ingen hemlighet att Ingemar Stenmark är någon som folk länge har längtat efter att se dansa, säger han till Dagens Media.

Vad tror du om årets säsong?

– Vi hoppas såklart det ska bli den bästa säsongen någonsin. Det var ju en bra start, men generellt så brukar vi ha många tittare i starten, sen går det ner lite och så ökar det till finalen.

Tittartidsandelen var på 51 procent i TV4:s huvudmålgrupp 15-64 år. Programmet hade en rating på 19,3 procent i samma målgrupp.

På de digitala plattformarna hade programmet runt 130 000 strömstarter på TV4 Play under helgen och närmare en halv miljon strömstarter på klipp och extramaterial fredag till söndag.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.