Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökRörligt

Över miljonen såg sista Lotta på Liseberg

Publicerad: 12 Augusti 2014, 06:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:32

Gårdagens avsnitt av "Lotta på Liseberg" i TV4 lockade betydligt fler än förra årets säsongsavslutning.


Ämnen i artikeln:

Lotta på Liseberg

I går tog Lotta Engberg och hennes orkester avsked av tittarna för den här säsongen. Med sig på scenen hade de bland andra Jill Johnson, After Shave och Linnea Henriksson.

Dessutom överraskade Lotta Engberg allsångsälskaren Torsten Skogh, som skrivit brev till allsångsledaren och berättat hur programmet gett honom livslusten tillbaka efter att hans fru gått bort.

Programmet lockade miljonpublik. Totalt sågs säsongsavslutningen av 1050 000 tittare. Ratingen blev 7,2 i TV4:s huvudmålgrupp 12-59 år och tittartidsandelen var 28,8 procent.

Det är fler tittare än förra årets säsonsavslutning som sågs av 890 000 tittare, med en rating på 6,4 procent och en tittartidsandel på 29,2 procent.

– Det känns underbart att få avsluta den här säsongen med en titt på över miljonen. Vi har haft åtta härliga program med otroligt proffsiga och hjärtliga Lotta Engberg. Tillsammans med publiken, orkestern och alla gästartister har hon skapat magi på plats som vi hoppas har känts hemma hos tittarna, säger Niklas Vestberg, exekutiv producent, TV4, till Dagens Media.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Lotta på Liseberg

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev