Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

OTW TV vinner Guldbaggen och Idrottsgalan

Leroy Media, som äger Svenska Idrottsgalan och producerar Guldbaggen, har inlett ett samarbete med Stampen-bolagen OTW TV och Minnesota Communication.

Dante Thomsen


Publicerad: 18 Juni 2014, 08:52
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:34

Ämnen i artikeln:

OTW

Det nya samarbetet innebär att de tre parterna tillsammans ska producera och utveckla både Svenska Idrottsgalan samt Guldbaggegalan som sänds på SVT i vinter.

Avtalet är ettårigt men förhoppningen är att samarbetet ska pågå längre än så.

– Vi ser hur den breda och folkliga direktsända tv-underhållningen blir alltmer viktig för kanalerna ur konkurrenssynpunkt eftersom den genererar stor räckvidd i breda målgrupper. Tillsammans med Minnesota har vi också en unik möjlighet att utveckla våra live-koncept för både tv-tittarna och gästerna på plats, säger OTW TV:s vd Magnus Ringmar.

Jonas Cavallin är konceptchef och partner på Minnesota:

– Vi är stolta och glada över att medverka i produktionen av galorna. Det är också extra roligt att få samarbeta med våra syskon och bordsgrannar på OTW TV i detta projekt. Och det kommer att bli fler samarbeten framöver då OTW och Minnesota kompletterar varandra väldigt väl, säger han.

Sedan tidigare producerar OTW TV även Polarpriset och Fotbollsgalan.

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.