Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

OTW TV vinner Guldbaggen och Idrottsgalan

Publicerad: 18 Juni 2014, 08:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:34

Leroy Media, som äger Svenska Idrottsgalan och producerar Guldbaggen, har inlett ett samarbete med Stampen-bolagen OTW TV och Minnesota Communication.


Ämnen i artikeln:

OTW

Det nya samarbetet innebär att de tre parterna tillsammans ska producera och utveckla både Svenska Idrottsgalan samt Guldbaggegalan som sänds på SVT i vinter.

Avtalet är ettårigt men förhoppningen är att samarbetet ska pågå längre än så.

– Vi ser hur den breda och folkliga direktsända tv-underhållningen blir alltmer viktig för kanalerna ur konkurrenssynpunkt eftersom den genererar stor räckvidd i breda målgrupper. Tillsammans med Minnesota har vi också en unik möjlighet att utveckla våra live-koncept för både tv-tittarna och gästerna på plats, säger OTW TV:s vd Magnus Ringmar.

Jonas Cavallin är konceptchef och partner på Minnesota:

– Vi är stolta och glada över att medverka i produktionen av galorna. Det är också extra roligt att få samarbeta med våra syskon och bordsgrannar på OTW TV i detta projekt. Och det kommer att bli fler samarbeten framöver då OTW och Minnesota kompletterar varandra väldigt väl, säger han.

Sedan tidigare producerar OTW TV även Polarpriset och Fotbollsgalan.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.