Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

OTW rekryterar tungt

Publicerad: 24 Januari 2011, 08:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Anders Knave, vd för OTW, har värvat två erfarna tv-chefer: Bo Thorp och Magnus Ringmar.


Magnus Ringmar har tidigare varit försäljningschef på Metronome och vd för Zodiak-bolaget Mastiff.

Bo Thorp var tidigare programdirektör inom The Voice och producent på MTV Networks i Europa.

Nu står det klart att båda går till OTW. Magnus Ringmar blir ansvarig för affärs- och konceptutvecklingen på OTW Television, medan Bo Thorp blir ansvarig för webb-tv inom OTW Communication.

– Det här är två väldigt viktiga och bra rekryteringar. Det känns jättebra att det har gått i lås, säger Anders Knave, vd på OTW, till dagensmedia.se.

Under 2010 byggde OTW ihop digitala medier-enheten med den traditionella uppdragsproduktionen under avdelningen OTW Communications, och nyligen slog man ihop bolagen Entertainment och Sportstelevision till OTW Television.

– Vårt erbjudande handlar mycket om att kunna medielandskapet och se hur de olika plattformarna glider ihop. Det innebär att vi behöver bygga en övergripande mediekompetens på ett sätt som vi inte riktigt haft tidigare.

– Nu höjer vi en redan hög kompetensnivå på företaget. Magnus och Bo har både en bra syn på rörlig bild och ett bra sinne för att göra affärsupplägg och koncept. Vi är mycket glada över de här rekryteringarna, säger Anders Knave.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.