Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökRörligt

OTW rekryterar från Eyeworks

Publicerad: 21 November 2012, 08:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:04

OTW tar in Eyeworks progamutvecklare Anna-Karin Rückert och Patrik Axelsson för att stärka upp sin innehållsutveckling.


Ämnen i artikeln:

OTWEyeworks

Anna-Karin Rückert och Patrik Axelsson började arbeta tillsammans på Strix och har sedan arbetat med programutveckling på både Jarowskij och senast Eyeworks.

Nu går de alltså till OTW, där de ska utveckla programinnehållet i olika mediekanaler.

– Under de senaste två åren har vi jobbat med att utveckla OTW och stärka upp både kompetensen och innehållet. Då har vi velat hitta folk med bred erfarenhet, säger Anders Knave, vd på OTW, till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Rörligt innehåll sprider sig på andra plattformar än endast tv-rutan. Vi går mer från en mediekanal till flera parallella plattformar och då är det skönt att hitta två seniora som kan jobba med detta.

Förra hösten valde Hakon Invest att sälja Forma Publishing, där OTW ingår. I slutet av maj i år blev det klart att OTW går till Stampen.

I och med att säljprocessen avslutats säger Anders Knave att OTW nu kan fortsätta att fokusera på att stärka upp sitt erbjudande.

– Vi har haft ett litet uppehåll i och med försäljningsprocessen, men nu kör vi gasen i botten. Vi ska stärka OTW som innehållsleverantör. Till skillnad från många andra skapar vi vårt egna innehåll och det här är en del i att positionera OTW i branschen, säger han.

Axelsson och Rückert har tidigare varit med och tagit fram bland annat Wild Kids, Roomservice och Fråga Olle.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

OTWEyeworks

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.