söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nytt sjukhusdrama på TV4

Publicerad: 3 mars 2016, 08:10
Uppdaterad: 3 mars 2016, 12:22

Fyra sjuksköterskor. Ett liv. Sjukhusserien Syrror är ett nytt vardagsdrama som kommer uppmärksamma livets stora frågor – liv, död, kärlek och sorg.

Ämnen i artikeln:

TV4

JH

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se


I höst startar den nya tv-serien Syrror där fyra sjuksköterskor står i centrum. I serien får vi följa kollegornas liv på en akutmottagning i Stockholm liv där de tampas med tuffa fall och trassliga privatliv. – Vi hoppas att publiken ska känna igen sig i vår skildring av det som alla förr eller senare kommer i kontakt med: sjukvården, säger producenterna Jan Blomgren och Anette Brantin på Bob film i ett pressmeddelande.

Syrror utspelar sig på akutmottagningen och traumaavdelningen på ett av Stockholms större sjukhus. Här får tittarna lära känna sjuksystrarna (Celie Sparre), Julia (Marall Nasiri), Malin (Tanja Lorentzon) och Carina (Jeanette Holmgren), både i arbetet på sjukhuset och i deras färgstarka privatliv.– Det här är första gången som vi gör en sjukhusserie i TV4. Det är en värld som vi hoppas ska beröra våra tittare starkt och jag hoppas att Syrror ska bli beroendeframkallande, säger Josefine Tengbland, dramachef på TV4 och C More i pressmeddelandet.

Redan nu är två säsonger med totalt tjugo episoder av serien beställda med start under hösten 2016.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev