Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Nytt avhopp från Silverback

Publicerad: 8 December 2010, 11:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:28

Carl Borgström slutar på produktionsbolaget Silverback för att bli tv-chef på Åland24.


Ämnen i artikeln:

Fremantle MediaSnowman

Det är det andra avhoppet från Silverback på kort tid. Som dagensmedia.se berättade i går så lämnar David Bexelius produktionsbolaget vid årsskiftet, för att gå till Fremantle Media.

Silverbacks vd Veronica Sundin kallar avhoppen en del av en naturlig process.

- De är ju båda frilansare hos oss och bara knutna till projekt, så att de går vidare tillhör den normala gången, säger hon.

Veronica Sundin säger att Silverback inte kommer göra några speciella nyrekryteringar för att ersätta David Bexelius och Carl Borgström.

- Vi rekryterar ju till projekt kontinuerligt. Däremot kommer vi satsa på vår utvecklingsavdelning, så dit söker vi kreativa talanger, säger hon.

Satsningen på utvecklingsavdelningen är en följd av den hårdnande konkurrensen i Skandinavien, säger hon. Som dagensmedia.se tidigare berättat ska även Fremantle göra en offensiv på utvecklingsområdet, samtidigt som bolag som Snowman och Endemol vill in på den svenska marknaden.

- Det kommer fler bolag som tagit plats så vi vill helt enkelt erbjuda fler format med hög kvalitet, säger Veronica Sundin

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Ämnen i artikeln:

Fremantle MediaSnowman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.